Träpersienner teak

TÄVLA OCH VINN

Träpersienner till ett helt hus/stuga/lägenhet/kontor/butik! Värde upp till 75000 kr!

TÄVLA OCH VINN – Träpersienner! Värde upp till 75000 kr! Tävlingen pågår fortfarande.

Träpersienner i teak och 9 andra ädelträslag

Träslagen som vi har i vårt standardssortiment är:

Ask, björk, bok, ek, körsbär, mahogny, merbau, oregonpine, teak och valnöt.

Övriga träslag tar vi in i samråd med våra återförsäljare.

4 olika lamellbredder

Lamellbredderna vi erbjuder som standard är 25 mm, 35 mm, 50 mm och 65 mm. Har du önskemål om en annan lamellbredd så ber du om offert på det.

2 mm tunna trälameller | 3000 mm långa

Lamellbredderna 25 mm, 35 mm, 50 mm erbjuder vi 2 mm tunna. Det innebär att de är 33 % mindre i uppdraget tillstånd än standardlamellen på marknaden. 65 mm lamellen är ca 2,6 mm, vilket även det är tunnare än motsvarande produkter. När det gäller längden på lamellerna så erbjuder vi 3000 mm långa lameller som standard, men vi har gjort längre lameller än så.

Köpa träpersienner | Över 80 återförsäljare i Sverige

Kontakta någon av SDB:s över 80 återförsäljare i Sverige om du är intresserad av våra måttbeställda solskydd, eller oss direkt Scandinavian Designer Blinds om du inte hittar en återförsäljare på just din ort.

En unik inredningsdetalj | Tillverkade i Skandinavien

Exklusiva insynsskydd, tillverkade från grunden till färdig persienn, av Scandinavian Designer Blinds (SDB) på Åland. Våra unika persienner finns idag installerade över hela världen och persiennerna är tillverkade av antingen nordiska eller odlade exotiska träslag, och alla persienner skräddarsys för varje design, uppdrag och placering. Vi inbjuder inredningsdesigners att experimentera med persiennens funktion, färg och form och att utmana traditionella persienner i att bli mer än bara ett solskydd. En träpersienn från Scandinavian Designer Blinds är en inredningsdetalj och fönsterutsmyckning av högsta kvalité.

Klicka på bilderna nedan för att se förstoringar av ett urval av våra redan installerade persienner:

Produkter av högsta kvalité

Träpersiennerna tillverkas av våra yrkesskickliga hantverkare i en arbetsprocess, utvecklad under mer än 30 år och persiennerna genomgår en rigorös kvalitetskontroll i 15 steg, vilket ger lång livslängd, genomgående högsta kvalitet och ypperlig finish. Den färdiga persiennen är en konkret förlängning av din vision och vi kan garantera att känslan av en, måttbeställd och i alla material och färgval, anpassad träpersienn kommer att göra dig till en mycket nöjd kund.

Har du en vision så kommer vi att göra vårt yttersta för att uppfylla dina önskemål.

Motorstyrning | Exklusivt och Lyxigt

Alla SDB:s persienner kan även utrustas med Somfys
diskreta motorstyrda teknik, med tysta motorer och eleganta fjärrkontroller.

Klicka ovan för att se en 3 minuters film om vår produktionsprocess

 

12 träslag som standard

Vi kan i dagsläget erbjuda 12 olika träslag.

Björk, bok, ask, ek, mahogny, lind, teak, valnöt, merbau, körsbär, oregonpine och furu.

Upp till 12 olika färger per träslag

Nedan finns bilder med färgprover på vårt standardsortiment i björk, bok, ask, ek, mahogny, lind, teak, merbau, körsbär, oregonpine och furu.

Fanerad överlist är standard

En persienn i trä från Scandinavian Designer Blinds har ALLTID en fanerad överlist i samma träslag och färg som persiennlamellerna, allt för att din träpersienn ska få ett så exklusivt utseende som möjligt.

Vita persienner i lind, björk eller furu | 50 mm

Vita träpersienner med 50 mm lamellbredd i lind, björk eller furu, är vår vanligaste leverans. Är det så att du har önskemål på en färg som inte är standard så är det bara att begära offert på det.

Stegband

Stegband finns i 2, 13 och 24 mm som standard i en mängd färger.

 

Vi tar fram lösningen!


Hittade du inte exakt det du sökte efter? Inga problem! Vi har lång erfarenhet av att specialtillverka våra persienner i trä enligt våra kunders önskemål, och tillsammans med dig tar vi fram lösningen. Vi har bland annat tagit fram persienner till runda fönster och fönster med 45 graders vinklar i överkant.

Scandinavian Designer Blinds | Exklusiva persienner helt enligt dina önskemål

Kontakta oss eller våra återförsäljare i Sverige om du är intresserad av våra måttbeställda persienner »